Professionals in Housing

Woningzoekende

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Maak dan gratis een basis account aan en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod.

Meld je gratis aan

Zelf verhuren

Wil je graag zelf een woning verhuren. Plaats je woning dan op onze website, kies de optie die bij je past en profiteer van ons ruime bestand met woningzoekenden!

Lees hoe jij kan starten met verhuren

Verhuurmakelaar

Je hebt een pand dat je wilt verhuren, maar je wilt de verhuur graag uitbesteden? Tevens kunnen wij ook het hele beheer uit handen nemen!

Neem contact met ons op

Dé verhuurmakelaar van appartementen en woningen in Zuid-Limburg.

Pro Housing is al jaren actief als verhuurmakelaar en biedt je 24 uur per dag een actueel aanbod met huurwoningen, appartementen en studio’s.

We hebben een gevarieerd huuraanbod voor tijdelijke bewoning (‘short stay’) en langdurige bewoning. Dit varieert van 3 maanden tot meerdere jaren. Bovendien kun je het volledige beheer van je onroerende zaken met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Wil je graag (zelf) je woning verhuren, ook dat kan! Heel eenvoudig zelfs, via deze site. Maak een account aan en kies welke optie het beste bij je past: een plaatsing op onze en andere huizensites, hulp bij bemiddeling of een van de andere opties.

Lees meer over Pro-Housing

Onze partners

Woning verkopen in Maastricht of directe omgeving?

Naast verhuur, beschikken wij op ons kantoor ook over een aparte afdeling aankoop/verkoop (Pooters Makelaardij).
Ook voor huur/verhuur van studentenkamers is een aparte afdeling (Pro Housing Rooms).

Pooters Makelaardij bemiddelt in aankoop, verkoop van appartementen en woningen in en rondom Maastricht, Meerssen, Bunde, Ulestraten, Geulle, Berg en Terblijt, Houthem, Valkenburg a/d Geul, Cadier en Keer, Gronsveld en Eijsden.

Bezoek de site van Pooters Makelaardij

Pro Housing Rooms is een onderdeel van Pro Housing voor huur, verhuur en beheer van studentenkamers en studentenpanden in Maastricht.

Bezoek de site van Pro-Housing Rooms

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie