Woningzoekende

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Maak dan gratis een basis account aan en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod.

Meld je gratis aan

Zelf verhuren

Wil je graag zelf een woning verhuren. Plaats je woning dan op onze website, kies de optie die bij je past en profiteer van ons ruime bestand met woningzoekenden!

Lees hoe jij kan starten met verhuren

Verhuurmakelaar

Je hebt een pand dat je wilt verhuren, maar je wilt de verhuur graag uitbesteden? Tevens kunnen wij ook het hele beheer uit handen nemen!

Neem contact met ons op

Dé verhuurmakelaar van appartementen en woningen in Zuid-Limburg.


Professionals in Housing is waar Pro Housing voor staat, dit streven wij na met ons gedreven team. Ons team bestaat uit 15 personen en richt zich op de woningmarkt in Maastricht, Valkenburg, Sittard en Heerlen.

Uw woning verhuren kan bij Pro Housing op een aantal manieren. Houd u graag zelf de regie in handen, kunt u juist wel wat hulp van ons gebruiken of besteed u het liever helemaal aan ons uit? Het kan allemaal! Meld u aan als verhuurder en kies de optie die past bij uw wensen.

Pro-Housing Management is de vastgoedbeheer afdeling binnen Pro-Housing. Onze dagtaak is het professioneel beheren van vastgoed uiteenlopend van studentenkamers tot villa’s en van monumentale panden tot nieuwbouw.

Lees meer over Pro-Housing

Onze partners

Woning verhuren in Maastricht, Valkenburg, Sittard of Heerlen?

Het team van Pro Housing staat dagelijks voor uw klaar en helpt bij het verhuren van woningen, appartementen in Zuid-Limburg.

Pooters Makelaardij verkoopt woningen en appartementen in Maastricht, Meerssen, Bunde, Ulestraten, Geulle, Berg en Terblijt, Houthem, Valkenburg, Cadier en Keer, Gronsveld en Eijsden.

Bezoek de site van Pooters Makelaardij

Pro Housing Rooms is een onderdeel van Pro Housing voor huur, verhuur en beheer van studentenkamers en studentenpanden in Maastricht.

Bezoek de site van Pro-Housing Rooms

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie