De Verhuurmakelaar van Maastricht - Meer over Pro-Housing

Het team voor huren en verhuren

Maak kennis met ons team

Wij staan dagelijks voor u klaar om uw woning of appartement professioneel en succesvol te verhuren.

 

Vivy Meijer, front office / medewerker binnendienst

Als commercieel medewerkster binnendienst verzorg ik als een spin in het web de planning voor onze afdeling verhuur, beantwoord ik telefoon en email verkeer, verwelkom ik iedereen die ons kantoor bezoekt en verzorg ik alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Met veel plezier maak ik voor u de afspraak die u graag wenst. Ook voor vragen en meer informatie ben ik er voor u! Met mijn jarenlange ervaring als buitendienst medewerkster in de makelaardij weet ik wat er voor mijn collega’s nodig is om een geslaagde bemiddeling tot stand te brengen.

Esmee van Selst, verhuurmakelaar

Verhuren draait voor mij om service, aanvoelen waar een huurder naar op zoek is. Een kamer om in te studeren of juist een thuis voor het hele gezin vereist een geheel andere woning. Daarnaast is het belangrijk dat huurder en verhuurder een goede match zijn en dezelfde waardes in een woning erkennen. Doordat ik mijn opleiding pas heb afgerond ben ik op de hoogte van de laatste trends en wet- en regelgeving. Zelf ben ik niet in Maastricht geboren maar woon ik er wel al een aantal jaar. Hierdoor kan ik me goed inbeelden in nieuwkomers die Maastricht net pas beginnen te ontdekken. Het leuke aan verhuren vind ik dat het gericht is op mensen, jong en oud, uit iedere cultuur. Het gaat immers om het vinden van een gepast thuis en dat is belangrijk voor iedereen!

Bo Gorren, verhuurmakelaar:

Met mijn bijna 8 jaar ervaring in de vastgoed wereld ga ik bij Pro-Housing een nieuwe uitdaging aan en heb er ontzettend veel zin in. Al van jongs af aan liggen mijn interesses in de makelaardij. Met mijn scherp oog voor detail en mijn uiterste precisie kan ik er voor zorgdragen dat het gehele verhuurproces in goede banen verloopt en dat ik huurders en verhuurders net dat extra beetje persoonlijk klantencontact geef van begin tot einde. Vanwege de jaren ervaring bouw je toch wel een groot netwerk aan klanten op en ben je al op veel plekken in het mooie Maastricht geweest. Buiten mijn werk wandel ik graag samen met mijn vriend en onze twee honden.


Rob Huynen, verhuurmakelaar

Onroerend goed heeft me altijd al geïntrigeerd, dit maakt dat ik werkzaam ben als verhuurmakelaar bij Pooters Makelaardij. Met mijn mensenkennis en passie voor het vak probeer ik de juiste match te vinden tussen verhuurders en potentiële huurders. De ongedwongen werksfeer en de afwisselende werkzaamheden houden mij scherp en gefocust. Naast mijn werk als verhuurmakelaar studeer ik Business Studies aan Zuyd Hogeschool. Na mijn studie hoop ik mijn affiniteit voor vastgoed door te kunnen zetten binnen de vastgoedbranche.


Bermon Pooters, mede-eigenaar & office manager

Als office-manager zie ik het als mijn taak om voor een goede fundering van het bedrijf te zorgen. Ook de acquisitie, planning, ondersteuning, begeleiding van de gemaakt afspraken en het aansturen van het gehele team hoort daarbij. Het komt daarbij erg goed van pas dat ik al vanaf mijn 19e zelfstandig ondernemer ben. De eigen horecazaken waarmee ik ooit begon, hebben me veel mensenkennis opgeleverd en laten zien hoe belangrijk teamwork is. De overstap naar het bedrijf van mijn broer voelde zo’n tien jaar geleden als een heel logische.


Gyvan Pooters, eigenaar & verkoop-/verhuurmakelaar

Al tijdens mijn opleiding in 2007, startte ik mijn eigen makelaarskantoor vanuit thuis. In 2009 is dat kantoor uitgebreid met de komst van mijn broer. In 2012 zijn wij verhuisd naar onze huidige locatie aan Akersteenweg 15 in Maastricht. Het was ‘crisistijd’ toen ik begon, daardoor weet ik niet beter dan dat je je uiterste best moet doen voor elke klant, groot of klein. Woningbezitters verkopen of verhuren hun grootste bezit en daar moet je professioneel en betrokken mee omgaan. Naast het runnen van mijn bedrijf, heb ik een vriendin en ben vader van twee jonge zonen waar ik mijn vrije tijd graag mee doorbreng.


We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie