Wij staan voor u klaar

Het team van Pro Housing staat elke dag voor u klaar om u te helpen bij het huren of verhuren van woonruimte en het vinden van de perfecte match.

Jaré Janssen

certified senior rental agent

Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Pro-Housing. Hiervoor heb ik bijna vijf jaar bij een ander kantoor gewerkt. Het belangrijkste wat ik in die afgelopen vijf jaar geleerd heb is dat de klant centraal staat. Aandacht hebben voor, goed luisteren naar en gedegen advies geven aan de klant is in mijn ogen het allerbelangrijkste in hele proces. Daarnaast vind ik een gemoedelijke omgangsvorm het meest prettig om met iemand samen te werken. Het fijne van het werken in dit vakgebied is de afwisseling die je hebt. Dat ik deze werkzaamheden in de mooiste stad van Nederland en het prachtige Heuvelland mag verrichten maken het er alleen maar beter op!

Ik ga dan ook met veel plezier en zin mijn toekomst bij Pro-Housing tegemoet en kijk ik er naar uit om samen met het team aan de slag te gaan om u nog beter van dienst te kunnen zijn!

Levi Bastings

junior rental agent

Gedurende mijn opleiding heb ik een sterke interesse ontwikkeld voor de vastgoedsector. Na mijn afstudeerstage heb ik de kans gekregen om bij Pro-Housing aan de slag te gaan. Deze uitdaging heb ik dan ook met veel enthousiasme aangenomen. Inmiddels ben ik sinds de zomer van 2022 werkzaam als verhuurmakelaar.

Vooral de dynamiek op de verhuurmarkt spreekt mij erg aan. Daarnaast haal ik veel voldoening uit de interactie met zowel huurders als verhuurders. Het meehelpen zoeken naar een woning waar huurders zich thuis voelen en het vormen van een goede match tussen huurders en verhuurders maken dit vak tot een leuke uitdaging.

Sanne Uiterwijk

rental agent

Sinds februari 2022 ben ik werkzaam bij Pro-housing. Na een aantal jaren in de beautybranche en in de detailhandel te hebben gewerkt, was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Deze vond ik bij Pro-housing als verhuurmakelaar voor kamerverhuur.

De vastgoedbranche is een erg interessante branche met tal van uitdagingen. Van mijn nieuwe collega’s leer ik erg veel over deze branche en kom ik op veel nieuwe plekken en dat maakt het werk erg leuk.

Mijn ervaring die ik heb in het service bieden aan klanten kan ik goed toepassen in mijn nieuwe functie. Ik vind het vooral belangrijk dat de klant centraal staat, goed te luisteren naar de behoefte van de klant en de klant ook op de juiste manier te adviseren. Het tevredenstellen van de verhuurders en de huurders zorgt ervoor dat ik veel plezier en energie uit mijn werk haal.

Bermon Pooters

office manager / managing director

Als managing director zie ik het als mijn taak om voor een goede fundering van het bedrijf te zorgen. Ook de acquisitie, planning, ondersteuning, begeleiding van de gemaakt afspraken en het aansturen van het gehele team hoort daarbij. Het komt daarbij erg goed van pas dat ik al vanaf mijn 19e zelfstandig ondernemer ben. De eigen horecazaken waarmee ik ooit begon, hebben me veel mensenkennis opgeleverd en laten zien hoe belangrijk teamwork is. Daarnaast ben ik betrokken bij diverse verenigingen in het Maastrichtse. Verder geeft het vaderschap van twee prachtige kids een mooie balans.

Nando Pellemans

head of Pro Housing Management

Vanaf 1 november 2022 ben ik werkzaam bij Pro-Housing onderdeel van Pooters Makelaardij. Na een aantal jaren gewerkt te hebben bij een vastgoedbelegger heb ik de stap gemaakt om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Het vastgoed en beheren ervan is op mijn lijf geschreven en ik heb ontzettend veel zin om te beginnen bij Pro Housing. Samen met ons team ontzorgen wij verhuurders en zorgen wij dat het beheer van uw vastgoed in goede banen verloopt.

Ik kijk er erg naar uit om deze afdeling verder te laten groeien en ben blij deel te mogen uitmaken van het team van Pro-Housing.

Met veel plezier en enthousiasme blik ik naar de komende jaren.

Veerle Mom

employee Pro Housing Management

Sinds februari 2023 ben ik werkzaam bij Pro-Housing, onderdeel van het managementteam. Na een lange tijd in de horeca te hebben gewerkt en mijn studie Marketing & Communicatie af te hebben gerond vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Pro-Housing kwam op mijn pad en dit leek mij een goede keuze.

Samen met ons team beheren wij het vastgoed in Maastricht en het Heuvelland. Op deze manier ontzorgen wij de verhuurders in hun vastgoed.

Ik leer ontzettend veel van mijn collega’s. Elke dag is anders en dat maakt het werk alleen maar leuker. Ik ga met veel plezier mijn toekomst tegemoet en ik hoop u snel te mogen ontmoeten bij Pro-Housing.

Yin Manders

employee Pro Housing Management

Na een aantal jaren in de detailhandel te hebben gewerkt, heb ik deze uitdaging met beide handen aangegrepen. Recent ben ik gestart op de managementafdeling van Pro-Housing onderdeel van Pooters Makelaardij.

Samen met ons team ontzorgen wij verhuurders en zorgen wij dat het beheer van uw vastgoed in goede banen verloopt. Ik kijk er erg naar uit om deze afdeling verder te laten groeien en ik ben blij deel te mogen uitmaken van het team van Pro-Housing.

Ruben Gijzen

assistant rental agent

Als vierdejaars student Vastgoed en Makelaardij ben ik sinds februari 2022 werkzaam voor Pooters Makelaardij/Pro Housing. Het eerste half jaar heb ik stagegelopen op de verkoopafdeling van Pooters Makelaardij. Dit was voor mij de bevestiging die ik nodig had, ik ben er bij Pooters Makelaardij achter gekomen dat de makelaardij hét vakgebied is waar ik carrière in wil gaan maken. De makelaardij intrigeert me heel erg door natuurlijk het vastgoed zelf en mede door het direct contact met de klant.

Na het afronden van mijn stage heb ik een baan aangeboden gekregen binnen Pro Housing. Deze baan is voornamelijk het assisteren van de verhuurmakelaars en het zelf expertise op doen binnen de branche door middel van actief mee te draaien op de Pro Housing Rooms afdeling. Binnen Pro Housing Rooms probeer ik met mijn enthousiasme en passie voor het vak een prettige situatie te creëren voor zowel verhuurder als huurder. De combinatie van binnen- als buitendienst maakt mijn werk enorm dynamisch en interessant.

Ik hoop u in de toekomst te mogen ontmoeten bij Pro-Housing!

Vivy Meijer

office operator

Als Office Operator verzorg ik de planning voor onze afdeling verhuur, beantwoord ik telefoon en email verkeer, verwelkom ik iedereen die ons kantoor bezoekt en verzorg ik alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Met veel plezier maak ik voor u de afspraak die u graag wenst. Ook voor vragen en meer informatie ben ik er voor u! Met mijn jarenlange ervaring als buitendienst medewerkster in de makelaardij weet ik wat er voor mijn collega’s nodig is om een geslaagde bemiddeling tot stand te brengen, rekening  houdende met uw persoonlijke wensen.

Veronique Schatorjé

senior real estate agent K-RMT / Maastricht

Al van jongs af aan liggen mijn interesses en ambities in de makelaardij. Ik heb in 2009 succesvol mijn studie Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys Hogescholen afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam in de makelaardij en heb inmiddels veel ervaring met uiteenlopende (ver)kooptransacties opgedaan. Begin 2012 ben ik bij Pooters Makelaardij aan de slag gegaan. In 2016 heb ik succesvol de certificering van de vastgoedbranche VBO behaald. Ik ben een geboren en getogen Maastrichtse, dat zorgt ervoor dat ik veel kennis van de Maastrichtse woningmarkt heb en snel kan schakelen. De beste transactie voor mijn verkopers tot stand brengen is het streven. De manier waarop, dat is eigenlijk altijd weer anders en dat maakt dit vak zo leuk.

Daphne Roeleveld

real estate agent Valkenburg/Heuvelland

Sinds april 2022 ben ik werkzaam bij Pooters Makelaardij. Na een aantal jaren in het buitenland gewoond en gewerkt te hebben heb ik de keuze gemaakt een nieuwe start te maken. Van jongs af aan is mijn interesse in vastgoed ontzettend groot geweest waardoor de keuze om de opleiding te gaan volgen al snel was gemaakt.

Inmiddels heb ik de theoretische kennis in huis en al een aantal jaren ervaring opgedaan, én ben ik uitgegroeid tot zelfstandige makelaar in het mooie Heuvelland. Wat ik het leukste en meest bijzondere vind aan dit vak is dat ik u mag adviseren, begeleiden en ontzorgen bij één van de grootste en belangrijkste beslissingen van uw leven, namelijk de aankoop of verkoop van uw woning. Op basis van gedegen kennis van de lokale markt streef ik er naar de emotionele kant van de aan- of verkoop van uw woning met een zakelijke insteek te verbinden.

Elk huis heeft zijn eigen verhaal en dat moet verteld worden.

Marijke Smeets

real estate agent K-RMT / Maastricht

Na de studie tot makelaar (K-RMT) en een aantal ervaringsjaren later, ben ik sinds 1 april 2021 werkzaam bij Pooters Makelaardij te Maastricht. Binnen deze organisatie versterk ik het aan- en verkoopteam.

Men ziet mij als een gezellige bourgondische Maastrichtse die van een lekker wijntje houdt en graag uiteten gaat. Tijdens het makelen ben ik vasthoudend om al mijn aan- en verkooptransacties succesvol te laten verlopen voor zowel verkoper als koper. Ik geniet van de variatie in de werkzaamheden die het makelaarsvak met zich meebrengt.

Ik hoop daarom nog lang deel uit te maken van dit jong en dynamisch team en u als klant te kunnen assisteren en adviseren bij een van de belangrijkste keuzes in uw leven; het aan- en/of verkopen van uw woning. Dat geeft mij voldoening!

Gyvan Pooters

exclusive real estate agent / general director

Ik ben zelf begonnen met het makelaarskantoor in 2007 uit interesse in de woningmarkt en het helpen van mensen aan de juiste woning.

Nu 13 jaar later bestaat ons team uit een verhuur/beheer en een verkoopafdeling waar ik leiding aan geef. Ik communiceer met het verhuur- en verkoopteam en coach ik de verkoopmakelaars om een goede verkoop te realiseren of de droom voor een koper waar te maken. Naast het werken aan het bedrijf, heb ik een vriendin en ben ik vader van twee jonge zonen waar ik mijn tijd graag mee doorbreng.

Kirsten Drissen

assistant real estate agent

Sinds begin 2021 ben ik werkzaam bij Pooters Makelaardij.  Na vele jaren succesvol gewerkt te hebben in de reisbranche, die door COVID volledig stil kwam te liggen, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Aangezien ik als geboren en getogen Valkenburgse al vele jaren de vastgoed markt in onze omgeving in de gaten houd en daardoor goed ken, leek het me geweldig om in deze branche ook werkzaam te zijn. Bij Pooters Makelaardij kreeg ik die kans, en vertegenwoordig ik inmiddels vol trots de 2e vestiging in Valkenburg.  Na een succesvolle start van deze vestiging wil ik dit graag met mijn collega’s doorzetten en verder uitbreiden. Ik ondersteun met veel plezier de verkoopmakelaars met alle voorkomende administratieve werkzaamheden en beantwoord graag alle vragen om tot een succesvolle verkoopbemiddeling te komen.  Onze vestiging in Valkenburg wordt versterkt met uw vaste makelaar voor het Heuvelland. Hiermee kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Ik help u dan ook graag op weg met al uw vragen om uw woning succesvol te verkopen of uw droomhuis te vinden in ons prachtige Heuvelland. Dus graag tot ziens op ons kantoor in Valkenburg!

Luc Huynen

exclusive real estate agent

De affiniteit met de woningmarkt en de diversiteit van het vak heeft mij sinds 2015 doen besluiten, om met veel toewijding en plezier bij Pooters Makelaardij te werken. Mijn doel is om met een dosis gedrevenheid u als verkoper gedurende het verkoopproces optimaal te begeleiden van A tot en met Z. Met een HBO opleidingsachtergrond in Bouwkunde, Commerciële Economie en Makelaardij weet ik middels deskundige begeleiding, duidelijke communicatie en directe uitvoering een snelle, goede en correcte verkoop te realiseren.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen bij Pooters Makelaardij!

Bibi Wijnants

exclusive real estate agent

Als vierdejaars studente Vastgoed en Makelaardij ben ik sinds maart 2020 met veel plezier werkzaam bij Pro-housing om binnen het vakgebied meer praktijkervaring op te doen. Binnen de functie assistent rental agent staat het ondersteunen van de verhuurmakelaars bij het aan- en verhuurproces van woningen centraal. Als voorstander van rechtlijnige communicatie streef ik naar een actieve wijze van contact onderhoud met woningzoekende en verhuurders. Met enthousiasme en gedrevenheid probeer ik woningzoekende te voorzien van een geschikte woning.

Ik hoop u in de toekomst te mogen ontmoeten bij Pro-housing!

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie