Expat Rentals en Corporate Housing Maastricht - Pro-Housing


Met een uitgebreid aanbod aan woningen en appartementen en studio’s in Zuid Limburg, is het realiseren van een perfecte match tussen verhuur en huur onze dagelijkse bezigheid. Bedrijven en particulieren besteden het zoeken van een huurwoning aan ons uit. Het netwerk dat we hebben opgebouwd met verhuurders, bedrijven en andere vastgoedbeleggers is een waardevol hulpmiddel bij het tot stand brengen van die match.


Ook hebben we inmiddels ruime ervaring op het gebied van het verzorgen van een huurwoning voor werknemers van bedrijven. Door intensieve samenwerking met collega makelaars in Zuid-Limburg, kunnen we ook bemiddelen bij de vele woningen die in onze regio te huur worden aangeboden.

De huurder zal eveneens begeleid worden bij het aanmelden bij een energieleverancier, watermaatschappij, gemeente en voor tv, internet en mobiele abonnementen.

De kosten voor expat service bedraagt 80% van één maand huur. (minimaal tarief € 750,-).

Kosten voor de aanhuur zijn inclusief 21% BTW.

Maak nu een afspraak met Pro-Housing

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie