Home finding

Zoekt u hulp bij het vinden van uw nieuwe woning, dan kunt u gebruik maken van onze home finding service. Hierbij zorgen wij voor uw nieuwe thuis.

Expat services

Allereerst brengen we uw woonwensen in kaart. Wat zijn de voorwaarden waaraan uw nieuwe woning moet voldoen, zoals bijvoorbeeld het aantal slaapkamers, tuin of balkon, kort bij uw werk, nabij de school van de kinderen? Daarna gaan we op zoek naar passende opties. Door ons uitgebreide netwerk en door een goede relatie met collega makelaars in de regio hebben we de mogelijkheid ook woningen die niet bij ons in portefeuille zijn, aan te bieden. We plannen de bezichtigingen en begeleiden u hierbij, en laten u tegelijk kennis maken met de omgeving. Heeft u uw keuze gemaakt, dan verzorgen wij de onderhandelingen met de verhuurder of makelaar, het opstellen of het screenen van het huurcontract, plannen en begeleiden we u bij de sleuteloverdracht, maken we een rapport op van de begininspectie en assisteren wij u bij de aanmelding bij leveranciers van gas, water, elektriciteit en internet.

De kosten voor deze home finding is één maand huur incl. 21% btw.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onder meer de volgende services, waarbij we de eventuele administratie verzorgen en u informeren over de benodigde documenten, afspraken regelen en u ook daarbij indien nodig begeleiden:
- Inschrijving bij de gemeente
- Het regelen van een Nederlandse bankrekening
- Verstrekken van informatie en hulp bij het afsluiten van de benodigde verzekeringen
- Het vinden van de huisarts en tandarts
- Het vinden van scholen en kinderopvang
- Het invoeren van uw auto of motor
- Het vinden van uw hobbyclub of sportvereniging

Voor meer informatie en tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Maak nu een afspraak met Pro-Housing

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie