Al sinds 2007 actief in de makelaardij

Professionals in Housing

Pro Housing is een familiebedrijf dat sinds 2007, onder leiding van broers Gyvan en Bermon Pooters, actief is in de makelaardij.

Professionals in Housing is waar Pro Housing voor staat, dit streven wij na met ons gedreven team. Ons team bestaat uit 15 personen en richt zich op de woningmarkt in Maastricht, Valkenburg, Sittard en Heerlen.

VBO Makelaar

Aangesloten bij VBO Makelaar, de brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Het Maastrichtse kantoor, gevestigd in Heer onderscheidt zich hiermee en ziet de benoeming als een bijzondere waardering van kwaliteit en integriteit.

Vakmanschap, reputatie en opleiding

Mede door de hoge eisen kan niet iedere makelaar zomaar lid worden van VBO. Zo moet de makelaar voldoen aan eisen rondom vakmanschap, reputatie en opleiding. De makelaar dient in het bezit te zijn van een makelaarsdiploma en positief bekend staan. Het bestuur controleert dit door middel van collegiale toetsing.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Pooters Makelaardij / Pro Housing is het eerste makelaarskantoor en MKB bedrijf in Maastricht dat volledig is overgegaan op elektrisch rijden met alle auto’s (100% elektrisch). Pooters Makelaardij heeft het MEA (Maastrichtse Energie Akkoord) ondertekend en zorgt voor een lager CO2 uitstoot zowel op de weg als op kantoor. 

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie