Een woning huren

Neem vrijblijvend een kijkje in ons actuele aanbod met huurwoningen en wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van het nieuwe aanbod. Voor een bezichtiging van een of meerdere woonruimtes kan het zijn dat er eenmalige inschrijvingskosten van €25,- dient worden betaald.

Woning huren in Zuid Limburg?

Het aanbod van Pro Housing bestaat uit huurwoningen, huurappartementen en studio’s in Maastricht, Sittard en Heerlen en varieert van tijdelijke bewoning (short stay) tot langdurige bewoning. Woningen kunnen zowel gestoffeerd als (gedeeltelijk) gemeubileerd zijn.

Pro Housing, een particuliere verhuurder of bedrijf verzorgt het aanbod op onze website. Publicatie vindt uitsluitend plaats na goedkeuring door Pro Housing.

Het gehele aanbod is zichtbaar op de website en wordt dagelijks aangepast. Reageren is alleen via mogelijk na een inschrijving. Een reactie wordt door de tussenpersoon of verhuurder verstuurd.

Gratis inschrijven

Ben je als particulier op zoek naar een passende huurwoning maak dan hier een gratis account aan. Kijk vrijblijvend rond in ons actuele aanbod met huurwoningen en reageer kosteloos op een woning die je aanspreekt.

Reageren en bezichtigen

Zie je een woning die je aanspreekt, voeg hem dan toe aan je favorieten of maak direct online een afspraak met een van onze verhuurmakelaars en/of particuliere verhuurders om de woning te bezichtigen!  Afhankelijk van de woning kunnen er eenmalige kosten zijn voor het bezichtigen van deze woning enof andere woningen. Deze kosten zijn eenmalig € 25,-  om te kunnen bezichtigen. Vanaf dat moment kunnen ook alle andere (nieuwe) woningen worden bezichtigd.

Huren zonder bemiddelingskosten

Pro Housing hanteert geen bemiddelingskosten voor het huren van een woonruimte. Tevens zijn er geen kosten verbonden aan het opstellen van een huurovereenkomst en brengen we geen administratie- of contractkosten in rekening.

Benodigde gegevens voor het huren van een woonruimte

Wanneer er interesse is om een woonruimte te huren dient Pro Housing de volgende gegevens te ontvangen:

- kopie paspoort / ID kaart  
- hypotheekakte / verhuurdersverklaring 

Loondienst:
- kopie 3 recente salarisstroken  
- kopie 3 recente bankafschriften met salarisstorting  
- werkgeversverklaring

Gepensioneerd: 
- kopie AOW-strook  
- kopie recente pensioenstrook 
- 1 recente storting

Zelfstandig ondernemer:  
- kopie inschrijving handelsregister KvK  
- geaccordeerde jaarrekening van de afgelopen 2 jaar en aangifte inkomstenbelasting van de afgelopen 2 jaar 

Aanvullende inkomsten:  
Alimentatie: kopie echtscheidingsconvenant  
-
 Vermogen: kopie bankafschrift 

Huurder stemt erin toe en is ermee bekend dat zijn of haar persoonsgegevens en persoonsidentificatie door Pro Housing en de verhuurder worden gebruikt voor het tot stand komen van deze huurovereenkomst.

Zowel Pro Housing als de verhuurder gebruiken deze gegevens uitsluitend met het doel om de overeenkomst tot stand te brengen en de huurder juist te identificeren als huurder, evenals met als doel tot het nemen van gepaste maatregelen en identificatie  in geval van calamiteiten in de gehuurde objecten (waaronder  brand, gaslekkages en rampen).

Pro Housing zal zorgdragen voor juiste databescherming conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/ GDPR) van deze persoonsgegevens. Daarnaast worden de persoonsgegevens aan de verhuurder overhandigd zodat zij ook over deze gegevens mogen beschikken.

Maak een gratis account aan


We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie