Particulier huren in Maastricht - Bekijk aanbod Pro-Housing

Particulier huren in Zuid Limburg

Gratis inschrijven voor huurwoningen

Neem vrijblijvend een kijkje in ons actuele aanbod met huurwoningen.

Met je eigen account  kun je direct contact opnemen en wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van het nieuwe aanbod.

Huren in Zuid Limburg?

Het aanbod van Pro Housing bestaat uit huurwoningen, huurappartementen en studio’s in Maastricht, Sittard en Heerlen en varieert van tijdelijke bewoning (short stay) tot langdurige bewoning. Woningen kunnen zowel gestoffeerd als (gedeeltelijk) gemeubileerd zijn.

Pro Housing, een particuliere verhuurder of bedrijf verzorgt het aanbod op onze website. Publicatie vindt uitsluitend plaats na goedkeuring door Pro Housing.

Het gehele aanbod is zichtbaar op de website en wordt dagelijks aangepast. Reageren is alleen via mogelijk na een inschrijving. Een reactie wordt door de tussenpersoon of verhuurder verstuurd.

Gratis inschrijven

Ben je als particulier op zoek naar een passende huurwoning maak dan hier een gratis account aan. Kijk vrijblijvend rond in ons actuele aanbod met huurwoningen en reageer kosteloos op een woning die je aanspreekt.

Reageren en bezichtigen

Zie je een woning die je aanspreekt, voeg hem dan toe aan je favorieten of maak direct online een afspraak met een van onze verhuurmakelaars en/of particuliere verhuurders om de woning te bezichtigen!  Afhankelijk van de woning kunnen er eenmalige kosten zijn voor het bezichtigen van deze woning enof andere woningen. Dit kosten zijn eenmalig € 25,-  om te kunnen bezichtigen. Vanaf dat moment kunnen ook alle andere (nieuwe) woningen worden bezichtigd.

Huren zonder bemiddelingskosten

Pro Housing hanteert geen bemiddelingskosten voor het huren van een woonruimte. Tevens zijn er geen kosten verbonden aan het opstellen van een huurovereenkomst en brengen we geen administratie- of contractkosten in rekening.

Maak een gratis account aan


We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie