Woning of appartement verhuren in Maastricht - Pro-Housing

Woning verhuren in Zuid-Limburg?

Uw woning verhuren kan bij Pro Housing op een aantal manieren. Houd u graag zelf de regie in handen, kunt u juist wel wat hulp van ons gebruiken of besteed u het liever helemaal aan ons uit? Het kan allemaal! Meld u aan als verhuurder en kies de optie die past bij uw wensen.

Pro Housing biedt verschillende verhuurdiensten aan:

1. Pro Housing verhuurt

Besteed het verhuur van je woning volledig aan ons uit. Zo weet je zeker dat alles van begin tot einde goed geregeld is en kun jij je zorgeloos met andere zaken bezighouden.

Kosten verhuur:
  • € 495,- bij een huurprijs onder de € 500,-
  • € 595,-  bij een huurprijs tussen de € 500 en € 750,-
  • één maand huur bij een huurprijs boven de € 750,-

Huurprijs = kale huurprijs excl. g/w/e en incl. service kosten.

Voor woningen in gemeente Sittard- Geleen en Heerlen berekenen we een toelage van € 175,-.

Alle bedragen zijn inclusief 21% btw.

Neem nu contact op met Pro-Housing
2. Hulp bij verhuren

Heeft u hulp nodig bij het verhuurproces? Of met het maken van goede foto's of het beheren van bezichtigingen en het opstellen van een waterdicht contract?

Selecteer 'Hulp bij het verhuren van uw woning' en laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen!

Neem nu contact op met Pro-Housing
3. Beheer

Naast onze verhuur afdeling, hebben wij ook een beheer afdeling voor uw verhuurde of nog te verhuren vastgoed. Dit houd in dat wij u volledig ontzorgen van alle aspecten die naar voren komen bij het verhuren van vastgoed. Wij doen dit door uw administratieve & financiële zaken op ons te nemen. Daarnaast verzorgen wij ook het technisch onderhoud aan uw vastgoed, zodat u als verhuurder maar ook de huurder tevreden is tijdens het verblijf.

De kosten van het beheer haalt u er binnen 2 jaar al weer uit! Maar hoe kan dat?

Dat klinkt toch bijna te mooi om waar te zijn? Maar niets is minder waar. Wij verzorgen jaarlijks de huurverhoging waardoor de huurprijs altijd marktconform blijft. Dit doen wij door een jaarlijkse indexering van de huurprijs, zo haalt u de kosten van het beheer eruit en dat zónder zorgen!

Wij bieden voor het vastgoedbeheer twee pakketten aan, namelijk het ontzorg pakket en het ontzorg pakket plus+. Het ontzorgpakket bestaat uit onze vastgoed beheer diensten. Het ontzorgpakket plus+ bestaat uit onze beheer diensten in combinatie met het verhuren van uw vastgoed. Wilt u meer weten over de kosten van onze pakketten? Neem dan contact met ons op en vraag naar onze brochure!

Kijk hier voor meer informatie over onze beheer activiteiten.

Neem nu contact op met Pro-Housing

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie