Klant beoordelingen

Klant beoordelingen


Bekijk hier onze beoordelingen.

Gemiddelde beoordeling 9

Expertise 8,8 Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9,1 Service en begeleiding 9,1

Inés Martínez 17-10-2018

The attention received from Valeria was really good, she always responded on time and with accurate information. So far, my experience of working with Pro Housing has been excellent, hope it will continue like this.
Expertise 8 Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9 Service en begeleiding 10

Celine Gijsen 15-10-2018

GE-WEL-DIG!
Expertise 10 Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10 Service en begeleiding 10

Cihan Dizman 03-10-2018

Thank you guys for your strong support, special thanks to Bo, you're the best !
Expertise 10 Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10 Service en begeleiding 10

keiyi krutzen 24-09-2018

Erg betrokken bij elke bezichtiging. Beantwoorden elke vraag enthousiast, en vinden het niet erg om alles tweemaal te laten zien. Ook altijd netjes en vriendelijk aan de telefoon en via de mail. Top!
Expertise 9 Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 8 Service en begeleiding 10

Evangelos Maragkos 17-09-2018

I've just rented a place with ProHousing and the experience has been excellent. Very good service since the beginning, no pressure during the viewing and all the rental process was very smooth to the smallest detail. After we got in the apartment, ProHousing also took immediately care of the things that had to be fixed so this adds another positive note to the relationship. Finally, I'd like to thank personally Melissa and Bermon for their personal approach and interest.
Expertise 9 Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10 Service en begeleiding 10

Ilias Alami 12-09-2018

Excellent experience. The Pro-Housing team has been very professional, reactive, efficient and helpful. It has been a pleasure dealing with them.
Expertise 10 Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10 Service en begeleiding 10

S Dassen 27-08-2018

Een snel net behulpzaam contact.
Expertise 9 Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 9 Service en begeleiding 8

Jannah Gerritsma 09-08-2018

We hebben goede ervaringen met Prohousing! Prohousing heeft ons erg goed geholpen bij het vinden van een woning. Het was gemakkelijk om snel een afspraak met jullie te maken en jullie namen ook de tijd om onze vragen te beantwoorden. Het enige wat eventueel beter had gekund was de informatie over de woning; wel of geen berghok/wasmachine/etc.
Expertise 7 Lokale marktkennis 7
Prijs / kwaliteit 9 Service en begeleiding 7

Lieke van Iersel 06-08-2018

Fijne samenwerking met ProHousing, snelle en duidelijke communicatie.
Expertise 8 Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 8 Service en begeleiding 8

Anna Hochmuth 03-08-2018

Your office helped me a lot. Everybody was really dedicated and friendly. Thank you very much
Expertise 8 Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 8 Service en begeleiding 8

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie