Klant beoordelingen

Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Gemiddelde beoordeling 8,8

Expertise 8,7 Lokale marktkennis 8,7
Prijs / kwaliteit 8,8 Service en begeleiding 9

Frieda Wittebroodt 06-09-2020

Jaré Janssen was mijn contactpersoon bij Pro-Housing. Het contact met hem verliep snel, duidelijk en vlot. Ik ben een Belgische en in België werken kantoren voor hun klanten, houden ze er rekening mee dat mensen werken en dat uren soms aangepast moeten worden of dat de afspraken tijdig moeten gemaakt worden. Pro-Housing was het enige kantoor waarmee ik contact had, die dezelfde hoge normen hanteerde! E-mails ook al werden die laat op de avond na de werkuren verzonden, werden zo goed als onmiddellijk beantwoord. Geen nodeloze afspraken, onmiddellijk en snel afgehandeld. Een echte aanrader!
Expertise 8 Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 9 Service en begeleiding 10

Jan Smals 12-07-2020

Mijn ervaring met Pro-Housing is uitstekend. Ik ben goed en snel aan een huurappartement gekomen door Pro-Housing, dankzij een meedenkende medewerker (Vivy). Snel schakelen, klantvriendelijk en toegewijd. Dank je wel.
Expertise 8 Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 8 Service en begeleiding 9

Marvin Pranger 10-07-2020

Na lang zoeken uiteindelijk een leuk appartement tegengekomen op de website van Pro-Housing. M'n vriendin en ik hebben de service van begin tot eind als heel prettig ervaren en werden altijd vriendelijk bejegend! Onze complimenten naar Jaré van Pro-Housing voor de goede ondersteuning. Ga zo door, wij kunnen nu eindelijk genieten van het perfecte appartementje op de juiste locatie! :) Groetjes, Marvin Pranger en Rowan Pieroelie
Expertise 10 Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10 Service en begeleiding 10

Lisa-Marie Ebentheuer 09-07-2020

Fast responses to questions, great communication. Fair rental price. Would definitly recommend!
Expertise 10 Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9 Service en begeleiding 10

Nico Doms 26-05-2020

Pro housing heeft altijd mooie huizen te huur dus we vertrouwen er volledig op dat we via pro housing ons geschikte huis vinden,
Expertise 10 Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10 Service en begeleiding 10

Didier Servais 05-03-2020

Goed systeem wat zeer duidelijk te hanteren is. Het werkt duidelijk met het maken van een afspraak en de makelaars zijn op tijd en kundig. Ik heb Pooters/Pro-Housing als zeer prettig ervaren.
Expertise 8 Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 8 Service en begeleiding 8

Abode Karkanawi 14-02-2020

nice people and website
Expertise 9 Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9 Service en begeleiding 9

Edelyn E R Lagutang 19-08-2019

Excellent
Expertise 6 Lokale marktkennis 6
Prijs / kwaliteit 6 Service en begeleiding 6

Ahmed Zein 25-07-2019

mooi
Expertise 8 Lokale marktkennis 7
Prijs / kwaliteit 7 Service en begeleiding 8

Jan Dreesen 17-07-2019

Prima begeleid door Pro-Housing, met speciale dank aan Bo !
Expertise 9 Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9 Service en begeleiding 9

Marvin Zijta 04-03-2019

Ik ben goed en snel aan en huurwoning gekomen dankzij de meedenkende medewerkers. Top.
Expertise 8 Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 8 Service en begeleiding 10

Inés Martínez 17-10-2018

The attention received from Valeria was really good, she always responded on time and with accurate information. So far, my experience of working with Pro Housing has been excellent, hope it will continue like this.
Expertise 8 Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9 Service en begeleiding 10

Celine Gijsen 15-10-2018

GE-WEL-DIG!
Expertise 10 Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10 Service en begeleiding 10

Cihan Dizman 03-10-2018

Thank you guys for your strong support, special thanks to Bo, you're the best !
Expertise 10 Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10 Service en begeleiding 10

keiyi krutzen 24-09-2018

Erg betrokken bij elke bezichtiging. Beantwoorden elke vraag enthousiast, en vinden het niet erg om alles tweemaal te laten zien. Ook altijd netjes en vriendelijk aan de telefoon en via de mail. Top!
Expertise 9 Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 8 Service en begeleiding 10

Evangelos Maragkos 17-09-2018

I've just rented a place with ProHousing and the experience has been excellent. Very good service since the beginning, no pressure during the viewing and all the rental process was very smooth to the smallest detail. After we got in the apartment, ProHousing also took immediately care of the things that had to be fixed so this adds another positive note to the relationship. Finally, I'd like to thank personally Melissa and Bermon for their personal approach and interest.
Expertise 9 Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10 Service en begeleiding 10

Ilias Alami 12-09-2018

Excellent experience. The Pro-Housing team has been very professional, reactive, efficient and helpful. It has been a pleasure dealing with them.
Expertise 10 Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10 Service en begeleiding 10

S Dassen 27-08-2018

Een snel net behulpzaam contact.
Expertise 9 Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 9 Service en begeleiding 8

Jannah Gerritsma 09-08-2018

We hebben goede ervaringen met Prohousing! Prohousing heeft ons erg goed geholpen bij het vinden van een woning. Het was gemakkelijk om snel een afspraak met jullie te maken en jullie namen ook de tijd om onze vragen te beantwoorden. Het enige wat eventueel beter had gekund was de informatie over de woning; wel of geen berghok/wasmachine/etc.
Expertise 7 Lokale marktkennis 7
Prijs / kwaliteit 9 Service en begeleiding 7

Lieke van Iersel 06-08-2018

Fijne samenwerking met ProHousing, snelle en duidelijke communicatie.
Expertise 8 Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 8 Service en begeleiding 8

Anna Hochmuth 03-08-2018

Your office helped me a lot. Everybody was really dedicated and friendly. Thank you very much
Expertise 8 Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 8 Service en begeleiding 8

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie