Beheer van vastgoed

Pro-Housing Management is de vastgoedbeheer afdeling binnen Pro-Housing. Onze dagtaak is het professioneel beheren van vastgoed uiteenlopend van studentenkamers tot villa’s en van monumentale panden tot nieuwbouw.

We hebben de juiste processen, systemen en medewerkers in huis om effectief en zorgzaam te werken. Op deze manier willen we onze huidige en nieuwe verhuurders ontzorgen bij het beheer van hun vastgoed.

Administratief & financieel beheer

Ons doel is het ontzorgen van onze verhuurders. We zorgen ervoor dat de administratieve en financiële zaken op orde zijn. Maar wat houdt het financieel en administratief beheer van uw vastgoed dan precies in? Dat leggen wij u graag uit.

  • Wij incasseren en controleren de huurpenningen. Bij wanbetaling door de huurder verzorgen wij het debiteurenbeheer door het starten van een juridisch correct herinneringsproces
  • Het opstellen en doorvoeren van de jaarlijkse huurverhogingen
  • Verzorgen van de afrekeningen van borgen en servicekosten
  • Verwerken van facturen derde partijen

Technische beheer

Daarnaast faciliteren wij het technische beheer. Wij zorgen ervoor dat het vastgoed netjes wordt onderhouden door de samenwerking met externe betrouwbare partners. Door de jaren heen hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van bedrijven die ons te ondersteunen bij het onderhoud van uw vastgoed. Wij verhelpen technische storingen en coördineren de onderhoudswerkzaamheden. Als verhuurder wordt u op de hoogte gehouden van de lopende zaken en pas bij uw akkoord zullen de werkzaamheden worden uitgevoerd. U bepaald zelf in welke maten u betrokken wilt worden bij de uitvoering van het technisch beheer.

Verder zijn wij 24 uur per dag bereikbaar door middel van een noodtelefoon waardoor de huurders ons ten alle tijden kunnen bereiken en waardoor wij in staat zijn adequaat te reageren.  Wij verzorgen eerstelijns opvang in geval van storingen en calamiteiten. Om ervoor te zorgen dat uw vastgoed in goede staat blijft verzorgen wij twee keer per jaar een inspectie. Hierdoor voorkomen wij achterstallig onderhoud en kunnen we de huurder aansturen en ondersteunen bij onderhoudsverplichtingen van de huurder.

Beheer van vastgoed geschikt voor iedereen?

Veel mensen denken dat beheer uitbesteden alleen geschikt is voor grote beleggers wegens de kosten die eraan verbonden zijn maar wij helpen iedereen! Bent u een particulier of belegger? Dat maakt voor ons niet uit. Er zijn voldoende opties om u te ontzorgen en het beheer van uw vastgoed in goed banen te laten verlopen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij bieden twee pakketten aan, namelijk het ontzorg pakket en het ontzorg pakket plus+. Het ontzorgpakket bestaat uit onze vastgoed beheer diensten. Het ontzorgpakket plus+ bestaat uit onze beheer diensten in combinatie met het verhuren van uw vastgoed. Wilt u meer weten over de kosten van onze pakketten? Neem dan contact met ons op en vraag naar onze brochure!

De kosten van het beheer haalt u er binnen 2 jaar al weer uit! Hoe dan?

Dat klinkt toch bijna te mooi om waar te zijn? Maar niets is minder waar. Wij verzorgen jaarlijks de huurverhoging waardoor de huurprijs altijd marktconform blijft. Door een jaarlijkse indexering van de huurprijs haalt u de kosten van het beheer eruit en dat zónder zorgen!

Ik wil meer weten

Bent u enthousiast na het lezen en wilt u meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te mailen naar: info@pro-housingmanagement.nl

Maak nu een afspraak met Pro-Housing Management

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie