Verhuur uw appartement of woning in Maastricht bij Pro-Housing


Welkom bij Pro Housing, hier zit je goed! Pro Housing is al jaren actief als verhuurmakelaar en biedt je 24 uur per dag een actueel aanbod met huurwoningen, appartementen en studio’s.

Je woning verhuren kan bij Pro Housing op een aantal manieren. Houd je graag zelf de regie in handen, kun je juist wel wat hulp van ons gebruiken of besteed je het liever helemaal aan ons uit? Het kan allemaal! Meld je gratis aan als verhuurder en kies de optie die past bij jouw wensen.

Pro Housing biedt verschillende verhuurdiensten aan:

1. Pro Housing verhuurt

Besteed het verhuur van je woning volledig aan ons uit. Zo weet je zeker dat alles van begin tot einde goed geregeld is en kun jij je zorgeloos met andere zaken bezighouden.

Kosten verhuur:
  • € 495,- bij een huurprijs onder de € 500,-
  • € 595,- bij een huurprijs tussen de € 500 en €750,-
  • 90% van één maand huur bij een huurprijs boven de € 750,-

Huurprijs = kale huurprijs excl. g/w/e en incl. service kosten.
Voor woningen in gemeente Sittard- Geleen en Heerlen berekenen we een toelage van € 175,-.

Kosten zijn eenmalig per bemiddeling en inclusief 21% BTW. 

Maak nu een afspraak met Pro-Housing

2. Beheer 

Naast de verhuur, kun je ook het beheer van de te verhuren woning(en) aan ons uitbesteden. Ons zorgpakket met beheer activiteiten bestaat o.a. uit:

  • Administratief beheer 
  • Commercieel beheer 
  • Technisch beheer 
  • Flexibel beheer 

Daarnaast is het ontzorgpakket uitgebreid met incasso en leegstand. Dit houdt o.a. in dat de huurpenningen maandelijks worden uitbetaald ook indien er geen (tijdige) huurpenningen zijn betaald door huurder(s). Bij leegstand zullen eveneens de huurpenningen worden doorbetaald. Hiervoor zijn diverse pakketten samengesteld waardoor u gegarandeerd de huurpenningen maandelijks tijdig ontvangt.

De kosten zijn afhankelijk van de huurprijs per maand. Voor meer informatie kunnen wij vrijblijvend een afspraak maken voor het beheer en ontzorgpakket te bespreken.

Kijk hier voor meer informatie over onze beheer activiteiten.

Maak nu een afspraak met Pro-Housing

3. Zelf verhuren

Dankzij onze ‘zelf verhuren’ optie kunt u zelf uw woning op de site van Pro-Housing plaatsen. U kunt hierdoor profiteren van ons uitgebreide netwerk van veel woningzoekenden en wordt de woning vermeld op de volgende huizensites: Pararius, Funda en Woonplein Limburg . De kosten zijn per woning eenmalig € 95,- inclusief BTW. Wanneer de woning in België is gelegen zijn er éénmalige kosten van € 150,- aan verbonden.

Exclusieve woningen in hogere prijsklasse kunnen niet zelf worden verhuurd. Deze woningen worden via Pro Housing Exclusive aangeboden.

Meld je woning aan en plaats hem gratis op onze site.

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie