Welkom!

Je bent op zoek naar een huurwoning in Maastricht of Zuid-Limburg? Dan zit je hier goed! Dankzij het gratis account op de site van Pro Housing kun je nu dagelijks vrijblijvend rondkijken tussen ons aanbod met huurwoningen, -appartementen en studio’s. Zorg dat je je profiel zo volledig mogelijk hebt ingevuld en aangeeft waarnaar je op zoek bent, dan houden we je wekelijks op de hoogte met passend nieuw aanbod.

Aanbod

Ons aanbod bestaat uit huurwoningen, huurappartementen en studio’s in Zuid-Limburg. Het aanbod op onze website wordt verzorgd door zowel Pro Housing, een particuliere verhuurder of bedrijf.

Reageren en bezichtiging

Zie je een woning die je aanspreekt, voeg hem dan toe aan je favorieten of maak direct online een afspraak met een van onze verhuurmakelaars en/of particuliere verhuurders om de woning te bezichtigen!  Afhankelijk van de woning kunnen er eenmalige kosten zijn voor het bezichtigen van deze woning enof andere woningen. Dit kosten zijn eenmalig € 25,-  om te kunnen bezichtigen. Vanaf dat moment kunnen ook alle andere (nieuwe) woningen worden bezichtigd.

Geen bemiddelingskosten

Pro Housing hanteert geen bemiddelingskosten voor het huren van een woonruimte. Tevens zijn er geen kosten verbonden aan inschrijving of voor het afsluiten van een huurovereenkomst en brengen we geen administratie- of contractkosten in rekening.

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie